국제교류반

좋아요:0
분류 미안먀난민학교돕기
작성자 이진희 등록일 12.11.30 조회수 363

Materialism pencil case is a note in  a pencil  case,and a pencil sharpener. When you need a note, pencil, eraser and sharpener, but you don't have them.

Pencil posture straightener eraser is make rubber (in eraser)pencil posture straightener , and  use it eraser.do you understand?